18.—20.11.2016., Split
Global Enterpreneurship Week

Što je Gewathon hackathon?

GEWathonSplit je natjecanje u programiranju koje će se održati od petka 18. studenog do nedjelje 20. studenog u Splitu u sklopu Global Enterpreneurship Week-a. Organizatori su Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu te udruge Startup.hr i UPiT. Natjecanje je pokrenuto po uzoru na slična događanja u svijetu, a ovo je druga godina održavanja.

GEWathon Split je maratonsko natjecanje; trajat će 24 sata bez pauze, a natjecatelji će imati zadatak razviti potpuno novu aplikaciju u skladu s uvjetima koji će biti definirani prije početka natjecanja. Po završetku natjecanja timovi koji su uspješno izvršili svoj zadatak imat će na raspolaganju dodatnih 5 minuta vremena kako bi osvojili naklonost stručnog žirija i izborili svoje mjesto među tri najbolja tima. Sudionici će također imati priliku za upoznavanje s domaćim i inozemnim poduzetnicima, kao i za umrežavanje s istima.

Tko ima priliku sudjelovati?

Sudjelovati mogu svi do 29 godina starosti, neovisno o njihovom obrazovanju ili zanimanju. Jedini preduvjet je da svaki tim ima bar jednog studenta, koji mora predočiti x-icu prije samog početka natjecanja. Više o pravilima možete pročitati ovdje.

Što trebam donijeti?

Sve što ti treba za jedan sleepover; laptop, smartphone, punjače, dekicu, deodorant... sve osim hrane i pića, to mi osiguravamo.

Što ja dobivam od toga?

Tvoj tim dobiva 5000,00 kn, te ulazak u Studentski poduzetnički inkubator i mentorsku podršku.

Što ne smijem donijeti?

Alkohol, drogu, oružje. Za sve ostale nejasnoće koje imaš, kontaktiraj nas na info@gewathon.com.


  • startuphr
  • spi
  • upit